JÖNKÖPING

Ungdomskörläger med SKUR Öst 24–26 januari 2025

Välkommen till ungdomskörläger i Jönköping! Lägret riktar sig till sjungande ungdomar från 13 år och uppåt i Växjö, Visby och Linköpings stift. Körer i alla typer av besättningar och storlekar är välkomna.

Startdatum

24 januari 2025

Veckodagar

Fredag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 18:00 - 22:00

Omfattning

3 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Per Brahegymnasiet

Residensgatan 7 55316 JÖNKÖPING

Pris

400 kr

Välkommen till ungdomskörläger i Jönköping! Lägret riktar sig till sjungande ungdomar från 13 år och uppåt i Växjö, Visby och Linköpings stift. Körer i alla typer av besättningar och storlekar är välkomna.

Vi börjar med drop-in på fredagkvällen med kvällsmat klockan 18.00 och framåt. Då äter vi kvällsmacka och firar kvällsandakt. Lördagen ägnar vi åt sång, lek och gemenskap, samt medverkare med körsång i Sofiakyrkan, Jönköping. På söndagen medverkar vi på högmässan med körsång i Kristine kyrka, Jönköping. Därefter äter lunch och lägret avslutas klockan 14.00.

Datum och anmälan

Anmälan öppnar den 15 september och stänger den 25 oktober. Den första anmälan är preliminär och du anger enbart antal ungdomar och ledare. Du gör sedan en definitiv anmälan senast den 1 december, med namn på deltagarna, personnummer, adress, körens namn, stämma, kostvariation/allergi. Det går även bra att mejla en lista med uppgifte till marcus.johansson@sensus.se.

Kostnad

Kostnad för lägret är 400 kr/person. Då ingår kost och logi för hela helgen. Resan till och från Jönköping behöver varje kör ordna på egen hand. 

Varje kör reser med sina egna ledare. Församlingen betala 400 kr/person, för sin egen personal och medföljande ledare. Vi ser gärna att ni har med en medföljande ideell per 10 stycken ungdomar.

Sveriges Kyrkosångsförbund

Om din kör inte är medlem i Sveriges Kyrkosångsförbund, kan du bli det genom att anmäla din kör på Sveriges Kyrksångsförbunds hemsida.

Repertoar

Vi kommer att sjunga en blandad repertoar. Repertoarlistan publiceras här den 30 september. Rabattkod från Wessmans kommer inom kort.

  • An Irish blessing av James Edward Moore Jr. (SATB) - GIA Publications
  • For the beauty of the earth av John Rutter (SATB och Piano) - Oxford university press
  • Gloria av Fride Gustavsson (SATB och Piano) - Wessmans Musikförlag
  • Kom natt av Hillevi Dahl (SSA) - Ejeby Förlag
  • Magnificat av Albe Vidakovic (TTB och orgel) - Wessmans Musikförlag (Mixturen)
  • Slut dina ögon av Linda Sandström (SATB och piano) - Gehrmans Musikförlag
  • Veni sancte spiritus av Agneta Sköld (SATB och orgel) - Gehrmans Musikförlag

 

 

Arrangemangsid: 1602094

Ledare

Emil Holmberg

Kontaktperson

Kontor

Utskriftsmöjligheter