SKÖVDE

Reflekterande skrivande med glöggmys

Tycker du om att skriva och vill ge dig själv lite extra tid för reflektion? Då är du varmt välkommen till en paus i julförberedelserna för några timmars kravlöst skrivande och glöggmys

Startdatum

7 december 2024

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 13:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Plats

Sensus SkövdeKonferensen/stora salen

Rådmansgatan 24 54954 SKÖVDE

Pris

595 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Reflekterande skrivande innebär just ett helt kravlöst skrivande utan prestation.
Via ett antal skrivövningar guidar ledaren gruppen medan du skriver och reflekterar. Även om vi sitter i grupp, skriver var och en för sig. Dina ord är bara för dig och vi delar inte det vi skrivit med varandra. Mellan övningarna kanske vi samtalar lite kring hur övningen var att skriva, men inte vad vi skrivit.

Du behöver absolut inte vara "bra" på att skriva och du behöver inte heller bry dig om handstil eller stavning. Här använder vi skrivande enbart som ett lättsamt verktyg för att fånga tankar och känslor och frigöra lite kreativitet. Inga förkunskaper behövs. Ta endast med dig block och penna eller laptop om du föredrar det.Vi bjuder på glögg och annat smått och gott under tiden.

Anmälan och viktig information

  • Du anmäler dig här via hemsidan
  • Begränsat antal platser
  • Sista anmälningsdag är 1 december. Kursen genomförs med ett minimum antal anmälda. Kursavgiften faktureras av Sensus. Glöggfikat, som vi bjuder på i pausen, ingår i kursavgiften.
  • Obligatorisk anmälan och ev. avanmälan gäller.
  • Vid frågor om kursens innehåll, kontakta ledaren Isabell Carlström via e-post på isabell@narknopparbrister.se 
  • Frågor kring anmälan, ev. avanmälan och annat besvaras av Sensus

Kursledare Isabell Carlström, diplomerad samtalsterapeut, använder både pratande och skrivande i sin verksamhet; "När knoppar brister - Samtalsterapi". Skrivandet är ett enkelt men kraftfullt verktyg för att synliggöra de tankar och känslor som finns där inne och något hon själv använt sig av hela livet. 

Arrangemangsid: 1609228

Ledare

Isabell Carlström

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter