UMEÅ

Prodda och prata

Är du mellan 13 och 25 år och har ett intresse för musik och hur musiken kan hjälpa oss genom livet? I prodda och prata får du chansen att skapa och dela musik med andra som delar din passion. Vi proddar, lär oss grunderna i Logic Pro X och mixning varvat med samtal om livet och musiken.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Se beskrivning

Plats

LabbetStudio for a Better Day

Skolgatan 52/Sveagatan 8 90327 UMEÅ

Pris

Kostnadsfritt

Låtskrivande & Musikproduktion: Väx som låtskrivare och musikproducent. Oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet, kommer du att utveckla dina färdigheter och få nya verktyg för att uttrycka din kreativitet. I studiecirkeln lär vi oss mer om låtskrivande, inspelningsteknik och musikproduktion. 

Samtal om livet: Vi delar med oss av musik vi gillar och pratar om vad låtarna gör med oss. Vi diskuterar allt från drömmar, vad som ger oss mening och glädje men också hur vi kan hantera sånt som är jobbigt. Musiken hjälper oss att uttrycka det vi kanske ännu inte har ord för. 

Kreativitet & Välmående: Musik kan vara en källa till inspiration, tröst och sammanhang. Syftet är att du ska få möjlighet att utforska din kreativitet, stärka ditt välmående och hitta ett sammanhang för din musik och dina drömmar.   

Delaktighet & ledarskap: Du blir en del av en kreativ grupp där vi tillsammans uttrycker oss genom musiken. Gruppen består av 4-6 deltagare och leds av en utbildad cirkelledare. Studiecirkeln formas utifrån era egna influenser, intressen och behov. Ni får stöd i att planera och följa upp er utveckling. Alla i gruppen hjälps åt kring att föra processen framåt; att skapa förutsättningar för lärande, utveckling och gemenskap. 

 
Upplägg: Cirklar startar löpande. Det går att anmäla sig som grupp eller som enskild individ. Sensus sätter samman grupper med deltagare som har liknande intressen, behov och förkunskaper. Studiecirkeln pågår i sex veckor, en träff i veckan. Därefter finns möjlighet att fortsätta utvecklas i studion.
 

Plats: Ett stenkast från Renmarkstorget i Umeå hittar ni Labbet, en hub för kreativa idéer och uttryck. Alla träffar för studiecirkeln har vi i den nyöppnade studio som byggts i samarbete med Tim Bergling Foundation. Studion är designad av Jens Eklund, som även designade Aviciis studio i Los Angeles. 

Avgift: Studiecirkeln är kostnadsfri 

Målgrupp: Studiecirkeln riktar sig till dig som är mellan 13-25 år. Inga förkunskaper krävs. 

Arrangemangsid: 1608663

Kontaktperson

Kontor

Utskriftsmöjligheter