STUREFORS

PREP friskvård för parrelationer

PREP är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation. Kursen ger dig och din partner konkreta verktyg för att lättare klara av ett liv tillsammans, och innebär också personlig utveckling. Du och din partner får insikter som för er närmare varandra.

Startdatum

27 september 2024

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 18:00 - 21:30

Omfattning

6 tillfällen, 25 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

PREP är en friskvårdsmetod för parrelationen där du och din partner får konkreta verktyg för att förbättra kommunikationen och stärka er relation. Vi erbjuder nu en ny PREP-kurs för dig och din partner som bestämt er för att satsa på relationen och vill ha ett förhållande som fungerar livet igenom. PREP utgår ifrån att det är möjligt att förändra och förbättra kommunikationen, sättet att behandla varandra och hur man ser på sitt förhållande

Innehåll och upplägg kursen innehåller kommunikationsövningar, träning i konflikthantering samt samtal om förväntningar, värderingar och förhållningssätt. Inga samtal sker i grupp utan endast mellan dig och din partner. Kursen behandlar även hur man kan ta vara på varandras olikheter på ett positivt sätt, om förlåtelse och förpliktelser, och om intimitet och sexualitet.

Målgrupp: Kursen är till för par oavsett ålder och hur länge man varit tillsammans eller varit gifta. Det är dock en fördel att man inte är alldeles nyss blivit ett par.

Datum och plats: 27-28 september fre kl 18 - lör kl 16 på Bjärka Säby. Övriga datum 9/10, 15/10 och 24/10 kl. 18-21 i Equmeniakyrkan, Drottninggatan i Linköping.

Mer info finns, och anmälan görs, via: www.preplinkoping.se

Arrangörer är Pingstkyrkan och Equmeniakyrkan Linköping, i samverkan med Sensus.

Arrangemangsid: 1602720

Kontaktperson

Kontor

Utskriftsmöjligheter