Distans

Lunchföreläsning Tema Vokalgrupp. Del 3: Få vokalgruppen att synas och höras

Du ingår i en vokalgrupp som funnits ett bra tag och nu vill ni försöka nå ut till en större publik! I denna föreläsning får du konkreta tips på hur ni kan påbörja den resan.

Startdatum

21 november 2024

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 12:00 - 12:45

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vokalgruppen du ingår i är väl samsjungna och har tillsammans arbetat fram gruppens inriktning, repertoar, sound, arbetssätt m.m. Kanske ni harvat runt ett tag på föreningsårsmöten och i den lokala kyrkan och känner att det är dags att försöka äntra större scener och nå ut till större publik?

I denna lunchföreläsning med vokalgruppen DAIS, ger vi dej kunskap och konkreta tips på hur man kan arbeta: Vilka scener och arrangörer finns? Kan samarbeten med andra artister eller kreatörer vara en möjlig väg? Hur marknadsför man sig på bästa sätt? Hur tänker man runt tid, energi, engagemang och ekonomi? Du får också gruppens bästa tips om hur man behåller fokus och håller ihop rent socialt, när input och tryck från omgivningen ökar. 

Detta är den tredje och sista föreläsningen i en serie. De första två föreläsningarna - Starta vokalgrupp och Utveckla vokalgruppen – har hållits tidigare i år.

Följ A Cappella South Sweden på Facebook för att hålla dej uppdaterad om det senaste.

Föreläsningen arrangeras genom ett samarbete mellan A Cappella South Sweden, Musik i Blekinge och Sensus studieförbund.

#sensushjärtakultur

Arrangemangsid: 1609546

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter