Bild: Christopher Schauz

JÖNKÖPING

Hållbar folkbildningsvecka: Konsten att leva livet - Föreläsning och lansering med Andreas Jonsson

Välkommen att delta på en gratis föreläsning med Andreas Jonsson kring hans bok "Konsten att leva livet". Under kvällen lanseras även ett helt nytt studiematerial!

Datum

17 november 2024

Dag

Söndag

Tid

Kl 16:00 - 18:00

Pris

Kostnadsfritt

Föreläsningen "Konsten att leva livet" bygger på Andreas bästsäljande bok med samma namn och erbjuder helt nyskrivet material. Här är du inte bara en passiv åhörare – du blir aktivt delaktig under föreläsningen.

Denna föreläsning är perfekt för dig som vill ta ett aktivt steg mot att leva ett mer meningsfullt och glädjefyllt liv. Andreas guidar dig genom varje steg, vilket gör att du kan implementera förändringar direkt. 

Under kvällen lanseras även ett helt nytt studiematerial, ett hjälpmedel så att du tillsammans med andra kan fortsätta din utveckling.

Välkommen med din anmälan!

Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla. 

Se hela programmet här.  

Arrangemangsid: 1607678

Kontaktperson

Kontor

Utskriftsmöjligheter