GÖTEBORG

Inspirationsträff: Hur kommunicerar jag musiken genom bild och text?

En inspirationsträff som fokuserar på kommunikation genom bild och text för att skapa ett starkt varumärke. Innehåller praktiska övningar för varumärkesutveckling och strategisk användning av sociala medier.

Datum

11 november 2024

Dag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Plats

Sensus Göteborg Drottninggatan 30Matsalen vån 3

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Sensus och Musikcentrum Väst bjuder in till inspirationsträffar för musiker

Inspirationsträff för musiker
Sensus studieförbund och Musikcentrum Väst välkomnar musiker till en inspirerande träff där fokus ligger på att effektivt kommunicera din musik genom bild och text. Målet är att hjälpa dig skapa ett starkt och autentiskt varumärke.
 
Vad du kommer lära dig
•    Varumärkesutveckling: Definiera ditt musikaliska och visuella varumärke genom att identifiera kärnvärden och önskade känslor som din musik förmedlar.
•    Visuell identitet: Skapa en sammanhängande stil för allt från albumomslag till sociala medier, som kompletterar din musik och förstärker ditt varumärke.
•    Textproduktion: Lär dig skriva engagerande och professionella texter för pressreleaser, biografier och sociala medier som reflekterar ditt varumärke och ton.
•    Sociala medier och marknadsföring: Utveckla strategier för att effektivt använda sociala medier och skapa innehåll som engagerar din publik och bygger en lojal fanbase.
 
Praktiska övningar
Under träffen kommer du även att delta i praktiska övningar som hjälper dig att ytterligare utveckla ditt varumärke och lära dig att strategiskt använda sociala medier för att nå ut till en bredare publik.
 
Denna inspirationsträff är en unik möjlighet för dig som musiker att få verktyg och kunskaper för att stärka din närvaro i musikbranschen och skapa en stark relation till din publik.

Fyra inspirationsträffarna under hösten
Sensus studieförbund och Musikcentrum Väst arrangerar en serie av fyra inspirationsträffar under hösten. Dessa träffar är designade för att stödja dig som musiker i din karriärutveckling och för att öka din synlighet inom musikbranschen. Inspirationsträffarna ger en möjlighet för dig som musiker att dyka djupare in i musikbranschen, utveckla din karriär och utöka dina professionella nätverk. Varje träff är skräddarsydd för att adressera specifika behov och utmaningar som du som musiker möter i dagens dynamiska musiklandskap.

Detta sker med stöd av Västra Götalands regionen.

Arrangemangsid: 1602313

Medverkande

Hilma Kekkonen Orrell

Petter Seander

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter