Distans

Hållbar folkbildningsvecka: Odla en äng istället för gräsmatta

Varje litet steg mot ökad mångfald är en vinst! I den här föreläsningen lär du dig hur du ska tänka för att komma igång med att odla en äng och inte bara en gräsmatta. Bättre för pollinerare, enklare för dig och snyggt dessutom!

Datum

12 november 2024

Dag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 20:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Inspiration, kunskap och tålamod - tre bra ingredienser för att lära sig odla en äng! Vilka blommor vill du ha, var ska du odla och hur mycket arbete kan du lägga ner? Vi går igenom grunderna för att skapa en liten äng där du är.

Anmäl dig så skickar vi ut en inbjudan till Zoom några dagar innan föreläsningen! 

Trädgårdskompisar

Föreläsningen är en del av konceptet Trädgårdskompisar som just nu finns i framför allt Kronobergs, Kalmar och Jönköpings län men vi startar gärna nya grupper i hela landet. Kontakta gärna ditt närmaste Sensus-kontor för att se hur vi kan hjälpa er att komma igång! 

Agenda 2030:
Denna föreläsning kopplas till mål 15 - ekosystem och biologisk mångfald i Agenda 2030. 

Hållbar folkbildningsvecka:
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.

Se hela programmet här. 

Arrangemangsid: 1600684

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter