Bild: Therese Juhlin

Distans / på plats

Hållbar folkbildningsvecka: Föreläsning "Du är unik precis som alla andra"

Att koka ner de existentiella frågorna till 45 minuter föreläsning - är det ens möjligt? Vi testar! Vad är meningen med livet, om inte att bli den vi varit menade att bli? Vad händer om vi tar bort skam, skuld och rädslor som hindrar oss? Hur skulle det påverka vår upplevelse av livet, idag och framåt?

Datum

15 november 2024

Dag

Fredag

Tid

Kl 12:00 - 13:00

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Denna föreläsning ger fler frågor än svar! Vad vi vill förmedla är att det är viktigt att själv ställa sig de svåra frågorna och kanske ändra synsätt på sig själv. Kan det göra skillnad att se på sig själv innifrån och ut istället för utifrån och in? 

Therese Juhlin är känd som Symbolcoachen och hon arbetar som handledare, utbildare och coach. Hon bor på den vackra Bjärehalvön med sin familj och hund. 

"Jag har alltid haft stora funderingar kring livet, det började redan som barn. Vem är jag? Vart börjar jag och vart slutar mitt jag? Går det att ändra något eller kanske allt om mig själv eller är jag helt enkelt den jag är? Hur påverkas min syn på mig själv av min omgivning? Mångårig erfarenhet av olika terapiformer, den egna livsresan och min ständiga hunger efter de existentiella frågorna har tagit mig till den plats jag är idag."

Vi skickar ut en Zoomlänk samma dag till de som anmält sig.  

Agenda 2030:
Denna föreläsning kopplas till mål 3 - god hälsa och välbefinnande i Agenda 2030. 

Hållbar folkbildningsvecka:
Det här arrangemanget är en del av Sensus hållbara folkbildningsvecka. Ett nationellt initiativ för att uppmärksamma det arbete som vi och våra samarbetsparter gör inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckorna innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är öppna för alla.

Se hela programmet här.

Arrangemangsid: 1608990

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter