Distans

Hållbar empatisk profession i interpersonella yrken

För professionella inom socialtjänsten, vården, psykiatrin, skolan, brottsförebyggande och polis – en introduktion till EmpatiTrygg och strategier för att bygga hållbarhet i ditt yrkesliv

Datum

28 oktober 2024

Dag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 19:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

SNAPH är ett nätverk bestående av anhörigkonsulenter, ideella organisationer samt representanter från psykiatrin. 

På SNAPH:s hemsida hittar du kostnadsfria föreläsningar och kurser för dig som är anhörig. 

Föreläsningens innehåll

Arbetar du inom samhällstjänst eller omsorgsyrken? Då vet du hur krävande det kan vara att ständigt finnas där för andra i deras mest sårbara stunder, vara inkännande och samtidigt vara trygg och hållande. Helst av allt ska du ju även hålla för dig själv och dina närstående när du kommer hem från jobbet också.

Din förmåga att känna empati är en av dina största styrkor – men den kan också bli en källa till stress och utmattning om du inte tar hand om dig själv på rätt sätt.

Denna introducerande föreläsning ger dig en inblick i hur empatistress och trötthet kan påverka dig i ditt yrke. Vi utforskar hur du kan balansera din empatiska förmåga med självreglering och inre ledarskap för att undvika att drabbas av utmattning. Målet är att du ska få en förståelse för dessa fenomen och ge en introduktion i hur du genom kunskap och fördjupning kan skapa balans och resiliens både i ditt arbetsliv och privatliv.

Läs mer och anmäl dig via länken nedan på SNAPH:s hemsida.

 

Arrangemangsid: 1609323

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter