GÖTEBORG

Arbetsrättslig workshop

Sätt dig in i hur en arbetsgivare tänker och blir bättre på förhandlingar! Vi kommer under den här heldagen att arbeta med två olika rättsfall som vi utforskar genom rollspel.

Startdatum

24 januari 2025

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 9:00 - 15:30

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Plats

Sensus Göteborg Drottninggatan 30Teorisal 32 vån 3

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Arbetsrättslig workshop

Sätt dig in i hur en arbetsgivare tänker och blir bättre på förhandlingar!

Den arbetsrättsliga workshopen utgår från två målgruppsanpassade rättsfall som vi kommer att hantera under dagen. Inför varje fall ges en kortfattad inledning om rättsområdet som kommer att ge dig tillräckligt med rättslig kunskap. Vi kommer sedan utforska rättsfallen genom rollspel, vilket ger oss möjlighet att förstå och diskutera de komplexa aspekterna av dessa fall. Workshopen ger dig möjlighet att tillämpa och utveckla din arbetsrättsliga kunskap och förhandlingserfarenhet i praktiska scenarier.

Deltagare förväntas ha praktisk erfarenhet av arbetsrätt och ett intresse av att aktivt delta under hela dagen. Vi ser fram emot att se dig där och ta del av dina insikter och erfarenheter.

Utbildaren Friedrich Heger jobbar till vardags som arbetsrättsspecialist på Sveriges Ingenjörer. Friedrich är dessutom en van föreläsare och utbildare som anlitas i olika arbetsrättsliga samband. Med solid pedagogik och humor kommer Friedrich att guida oss genom dagen.

Sensus bjuder på lunch!

Sista anmälningsdag är 22 januari.
Kostnadsfritt men väldigt viktigt att avanmäla sig om man får förhinder!

Målgruppen är fackligt förtroendevalda, ombudsmän och andra anställda från fackförbund.

Arrangemangsid: 1602605

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter